Укр
Додайте товари до списку бажань
0

Танцювальний килимок під фортепіанну музику.
⭐ стимулює творчі здібності

⭐ покращує координацію рухів

⭐ відмінна розвага

⭐ ідеально підходить для подарунка

⭐ танці

⭐ звукові ефекти ⭐
Танцювальний килимок під фортепіанну музику.
Інтерактивний музичний килимок для танців – іграшка, яка подарує кожній дитині відмінну та активну розвагу під музику. Килимок надає безліч можливостей для гри та навчання, одночасно розвиваючи координацію рук та ніг. Діти можуть вибирати різні режими і відкривати для себе нові способи гри. Кожен режим має свої унікальні особливості та дає дітям свободу самовираження через музику та танці.

Специфікація:
зміст: танцювальний килимок
розміри: 120 см х 48 см
необхідні батареї: 3 х ААА (не входять до комплекту)
для дітей від 3 років
Переваги музичного танцювального килимка
Килимок має двосторонню клавіатуру. 8 інструментів, 10 дитячих віршиків і 20 тактильних клавіш для нескінченних творчих веселощів. Завдяки 5 різним режимам діти можуть насолоджуватися незліченними ігровими можливостями. Всі клавіші і піктограми на килимку активуються натисканням, і ви можете робити це практично будь-якою частиною тіла.

Особливості продукту:
розвиває художні та музичні здібності
стимулює творчість
розвиває координацію рухів
Звукові ефекти
ідеально підходить для подорожей
Танцювальний килимок під фортепіанну музику.
Килимок для танців на фортепіано – це не тільки іграшка, а й навчальний засіб, що розвиває у дітей музичні здібності, творчі здібності та координацію рухів . Це чудовий спосіб весело провести час, розвиваючи свої навички.

Дозвольте дітям розкрити свої музичні та танцювальні таланти за допомогою цього чудового танцювального килимка.

Ці веселощі, які ніколи не закінчуються, вони повні радості та уяви.

Переваги

  • Килимок має дворядне розташування кнопок, що дозволяє дитині координувати рухи рук і ніг. Діти можуть використовувати руки та ноги для створення різноманітних звуків та мелодій.
  • На килимку звучить 8 музичних інструментів : фортепіано, скрипка, акордеон, саксофон, глокеншпіль, кларнет, гітара та флейта. Завдяки їм діти можуть відкривати для себе різні звуки та експериментувати з музикою.
  • Крім того, килимок має регулювання гучності, що дозволяє налаштувати звуки відповідно до ваших уподобань і навколишнього середовища.
  • Також є функція запису та відтворення, щоб діти могли створювати свої власні мелодії і слухати їх знову і знову.
  • У килимок вбудовано різноманітний музичний супровід, приємне для слуху.

Веселощі для різного віку
Гра популярна як серед найменших дітей, так і серед наших старших дітей. Це чудова іграшка, що розвиває у дітей музичні здібності, координацію рухів та творчі здібності. Килимок реагує на рухи користувача, що робить гру динамічною і захоплюючою.

Це відмінний вибір для всіх, хто хоче насолодитися музикою та танцями, а також чудова іграшка як для хлопчиків, так і для дівчаток.

Зручність використання
Кнопки та інтерактивні елементи прості у використанні навіть найменших користувачів. Всі клавіші та значки на килимку активуються натисканням, і ви можете робити це практично будь-якою частиною тіла.

Регулятор гучності
Килимок має регулятор гучності, тому ви можете настроїти звуки відповідно до уподобань і потреб користувача. Це корисна функція як батьків, так дітей.

Вісім музичних інструментів
Килимок пропонує цілих вісім різних звукових ефектів, що відображають популярні музичні інструменти, такі як:

  • фортепіано
  • скрипка
  • акордеон
  • саксофон
  • дзвіночки
  • кларнет
  • гітара
  • флейта

Це дозволяє дітям досліджувати та вивчати різні звуки.

Запис та відтворення
Килимок дозволяє записувати пісні або звуки , а потім відтворювати їх. Це спонукає дітей творчо експериментувати та розвивати свої музичні здібності.

Створену мелодію ми можемо записати за допомогою кнопки з мікрофоном – кнопки «запис», а потім відтворити її повторно завдяки кнопці «відтворення».

Якщо вимкнути іграшку, мелодія видаляється з пам'яті. Ви можете танцювати та стрибати під свої, а може й «свої» вигадані мелодії.

Легко складається та зберігається.
Килимок складний і його легко носити з собою. Після гри килимок можна легко скласти та зберігати для економії місця.

Виконання
Килимок виготовлений з міцного матеріалу, що забезпечує тривале та безпечне використання. Він виготовлений з м'якого і надзвичайно міцного нетканого матеріалу без запаху, що забезпечує комфорт і безпеку дітей під час гри. Діти можуть вільно чіпати, повзати і танцювати на цій м'якій поверхні, приємній на дотик.

Варто зазначити, що килимок оснащений нековзною конструкцією, що робить його безпечнішим для дітей. Він забезпечує стійкість під час гри, виключаючи ризик послизнутися та впасти.

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

КИЛИМОК ДЛЯ ПІАНО ТАНЦЮВАЛЬНИЙ КИЛИМОК МУЗИЧНИЙ 120*48

В наявності
Артикул: 5901801508342
2 065 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Замовити швидко
Характеристики
Довжина виробу (см) 120
Ширина виробу (см) 48

Доставка товару по Україні
Доставка по Україні здійснюється такими експедиторськими компаніями як "Нова Пошта", або іншим зручним для Вас способом. Доставка не входить у вартість і оплачується покупцем, відповідно до тарифів окремо взятого перевізника. Вартість доставки розраховується на підставі об'ємного або фактичної ваги вантажу і залежить від обраного способу оплати. Відправка товару здійснюється, як правило, протягом 2-4 днів після оформлення замовлення.

ВАЖЛИВО: На індивідуальні позиції обов'язковою умовою нашого інтернет-магазину є 10% передоплата.
У разі якщо ви вибрали саме такий товар, то про це вас будуть повідомляти в телефонному режимі наші менеджери.
При отриманні товару, клієнт оплачує решту суму за мінусом передоплати.

Гарантія від виробника від 12 місяців

Вгору